Céljaid megvalósítása 2017-ben

Van olyan célod, amit égő vággyal akarsz megvalósítani?
Vállalkozói létünk egyik alapvető problémája a saját értékes időnk kezelése és feladataink menedzselése. De tudod mi okozza ezeket a nehézségeket és káoszokat?
Az, hogy rengeteg vállalkozónak nincs világos célja, amiért nap mint nap tenne és a vállalkozását is abba az irányba mozgatná!
Az elmúlt napokban nagyon kedves barátom, Pongor-Juhász Attila a helyes vállalkozói célok kitűzéséről, és a vállalkozásunk növekedését gátló paradigmáinkról egy zseniális, ajándék videótréning sorozatot hozott létre. Olyan témákat feszeget és mutat rá megoldást, amelyek mindannyiunkat érintenek nap mint nap.
Rámutat arra, hogy nem elég kitűzni a célt, olyan akciótervre van szükség, aminek köszönhetően a mindennapi tennivalók mellett is rajta tudjuk tartani a fókuszt az igazán fontos célunkon.
Te is kíváncsi lettél a megoldásokra?
Akkor kattints, és már hozzá is férhetsz Attila legújabb, ajándék videótréning sorozatához!
Nagyon ajánlom neked ezt az anyagot. Nem csak azért, mert közeledik az év vége és itt az ideje, hogy még most időben megtervezzük a jövő évi céljainkat és terveinket, hanem mert olyan értéket hozott létre, amely valóban a jövőbeli fejlődésünket segíti, nekünk vállalkozóknak.

Szerző PolePosition

Tobábbi bejegyzés PolePosition

Komment